Nokken Forest Cabin | 2 pers.

Nokken Forest Cabin | 2 pers.

Nokken Forest Cabin | 2 pers.
2-persoons Bungalow
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Nokken Forest Cabin | 2 pers." is gelegen op Vakantiepark Wilsumer Berge. Vakantiepark Wilsumer Berge is een vakantiepark in Duitsland. Het vakantiepark in Wilsum is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Vakantiepark Wilsumer Berge toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Nedersaksen, zoek dan naar een ander vakantiepark in Nedersaksen.

De Nokken Forest Cabin is een luxe oase te midden van de natuur. Deze prachtige cabin is 30m2 groot en ontworpen als een exclusieve hotelsuite, maar dan vrij gelegen te midden van weelderige landschappen. Het is het ultieme toevluchtsoord voor natuurliefhebbers. Met een groot raam op het westen, biedt het een panoramisch uitzicht op het glooiende landschap. Als gast kan je genieten van prachtige zonsondergangen direct vanuit bed. Hier vind je privacy en rust, omringd door de natuurlijke schoonheid van de Wilsumer Berge. De adembenemende vergezichten nodigen uit tot ontspanning en reflectie.

Na een heerlijke boswandeling kan je genieten van een warme douche in de prachtig ontworpen badkamer. De omliggende bossen en heidevelden bieden talloze mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten. Op slechts 25 minuten rijden ligt het historische stadje Ootmarsum, bekend om zijn charmante galerieën en uitstekende restaurants, waardoor gasten een culturele en culinaire verkenning kunnen beleven naast hun natuurlijke retraite.

Heeft u interesse in accommodatie "Nokken Forest Cabin | 2 pers." op vakantiepark Vakantiepark Wilsumer Berge? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Vakantiepark Wilsumer Berge. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken